Gröna dagar och lättnader i restriktionerna!

Den 1 juni lättar restriktionerna

Den 1 juni lättar restriktionerna som satt en gräns på åtta deltagare för alla gudstjänster. Med anvisade sittplatser kommer nu 40 personer att kunna samlas i Kristofferuskyrkan! Man behöver alltså inte längre föranmäla sig när man vill ta del i Människovigningens handling. Under juni, juli och augusti kommer Människovigningens handling som vanligt endast att äga rum på söndagar kl 10. Fr o m mitten av juli räknar vi med att kunna ta in ännu fler deltagare och hoppas då även kunna återinföra kyrkkaffet.

Stolarna kommer att stå med ett avstånd på en meter åt alla sidor och får inte flyttas. Några stolar står parvis för dem som hör till samma sällskap. Vi har plats för 30 personer i kyrkorummet och ytterligare 10 anvisade platser på läktaren.

Vi ber er fortsatt att tänka på att hålla avstånd och undvika trängsel i foajén och vid ingången.