Bli månadsgivare!

För att säkerställa Kristensamfundet i Järnas framtid behövs akut fler månadsgivare. Vår verksamhet bygger helt och hållet på frivilliga gåvor och bidrag – vi får inget statligt eller kommunalt stöd.
Hur blir jag månadsgivare?
Du blir månadsgivare genom att regelbundet överföra ditt bidrag till:

PLUSGIRO nr 205398-1
Swish nr 1230296905
Bankkonto nr 9700-1292798 på Ekobanken.

Självfallet går det fortfarande att betala via inbetalningskort.

Vill du betala via autogiro kan du ladda ner blanketten här och skicka den till Kristensamfundet Järna, Box 75, 153 22 Järna

Hur mycket ska jag betala?
Om alla som får vårt program betalade minst 300 kr/månaden skulle ekonomin se betydligt ljusare ut. Men du kan också låta kyrkoskatten, som är ca 1% av bruttoinkomsten, vara ett riktmärke för månadsbidraget.

Vad får jag för pengarna?
Genom ditt bidrag gör du det möjligt också för andra att uppleva det som för dig är värdefullt i Kristensamfundet. Det kan vara allt från sakrament och kultiska handlingar till kulturella aktiviteter för barn och vuxna, utställningar, konserter och årstidsfester, men också själavård, föredrag och studiegrupper. Dessutom tryggar ett regelbundet månadsbidrag underhåll och reparationer av vår unika kyrkbyggnad.

Kan jag bidra på fler sätt?
Förutom inbetalningar via plusgiro, bankkonto eller Swish, kan spontana gåvor ges i kyrkan genom kollekt eller kortbetalning via iZettle.